Wij gebruiken cookies om de ervaring bij itslearning.nl persoonlijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies

itslearning 1 van de 100 beste onderwijsproducten van 2014

itslearning is erkend voor het maken van een positief verschil in het basis- en voortgezet onderwijs. De lezers van het Amerikaanse vaktijdschrift District Administration hebben de leeromgeving van itslearning benoemd tot 1 van de 100 beste onderwijsproducten van 2014.

District Administration Reader's Choice Top 100

De winnaars zijn gekozen door de redacteuren van District Administration uit meer dan 2400 nominaties. De producten met de meeste nominaties en de beste beschrijvingen van schoolleiders komen uiteindelijk in de top 100. Deze top 100 is online gepubliceerd en opgenomen in het decembernummer van het vaktijdschrift District Administration.

De top 100 van District Administration informeert lezers – bestaande uit rectoren en schoolleiders door het hele land – over producten die scholen helpen om het onderwijs door te ontwikkelen op verschillende gebieden, zoals technologie, duurzaamheid en curriculum-instructie.

Verbeteren van lesgeven en leren

“Het is heel goed dat zo’n deskundig panel ons beoordeelt en erkent dat onze oplossing echt bijdraagt aan het verbeteren van het lesgeven en leren nu en in de toekomst”, aldus Arne Bergby, CEO van itslearning. “Onze visie, harde werk, en passie zijn de drive voor onze organisatie om de meest innovatieve ELO te maken die gepersonaliseerd leren optimaal ondersteunt, en om deze vervolgens in handen te geven van leraren en scholieren. Hiermee zorgen we ervoor dat hedendaagse scholieren betrokken zijn bij het onderwijs en dat iedereen zijn individuele leertraject zelf uit kan stippelen.”

itslearning is een innovatieve digitale leeromgeving die docenten helpt uitdagende lessen te geven en de digitaal ingestelde leerlingen van nu te motiveren. Of docenten nu leermaterialen ontwikkelen, opdrachten uitdelen, toetsen afnemen of ouders betrekken; het kan allemaal met itslearning. itslearning ondersteunt leren en lesgeven altijd, overal en op elk device.

“Het Top 100 award programma groeit ieder jaar gestaag in volume en erkenning, daarom mogen de winnaars van 2014 erg trots zijn op hun succes,” aldus J.D. Solomon, hoofdredacteur van District Administration.

Over itslearning

itslearning is een marktleider op het gebied van online leeromgevingen met miljoenen gebruikers over de gehele wereld. De missie van itslearning is scholen - van basis tot hoger onderwijs - te helpen bij het verwezenlijken van hun onderwijsambities vanuit hun motto 'a passion for teaching'. Het itslearning leerplatform, een krachtige en betrouwbare SaaS-oplossing, neemt hier letterlijk en figuurlijk een centrale rol bij in. Voor scholen betekent dit dat men gegarandeerd is van een up-to-date digitale leeromgeving die altijd en overal via internet beschikbaar is zonder zorgen over hardware, software en beheer. Meer informatie: www.itslearning.nl.

Over District Administration

District Administration voorziet schoolleiders met informatie en opiniërend nieuws, zodat ze hun school goed kunnen leiden. Het is een maandelijks vaktijdschrift aangevuld met een website, nieuwsbrief en een groot congres voor rectoren en schoolleiders. Meer informatie: www.districtadministration.com.

Lees hier het originele Engelstalige artikel: http://www.districtadministration.com/article/k12-leaders-pick-favorite-products

Whitepapers Brochure Contact