Wij gebruiken cookies om de ervaring bij itslearning.nl persoonlijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies

Ontdek de meest innovatieve leeromgeving!

Klik hieronder voor een persoonlijke demo van onze next generation ELO voor het VO en MBO.


Laat me zien hoe itslearning lesgeven en leren ondersteunt

Waarom itslearning?

Meer dan 4 miljoen docenten, leerlingen, schoolleiders en ouders wereldwijd vertrouwen op itslearning voor hun gepersonaliseerde leeromgeving in het onderwijs van nu. Sluit u zich bij hen aan?

Top 10 voordelen

In het kort

itslearning is een innovatieve digitale leeromgeving die docenten helpt uitdagende lessen te geven en de digitaal ingestelde leerlingen van nu te motiveren. Of docenten nu leermaterialen ontwikkelen, opdrachten uitdelen, toetsen afnemen of ouders betrekken; het kan allemaal met itslearning.

 • Altijd en overal leren, op elk device

  itslearning ondersteunt leren en lesgeven altijd, overal en op elk device. Meer dan 4.000.000 schoolleiders, docenten, leerlingen en ouders wereldwijd gebruiken itslearning. Waar de tools van andere ELO’s ophouden, gaan wij altijd een stap verder. Met hulpmiddelen die écht gericht zijn op didactiek en het primaire onderwijsproces.

  Scholen kiezen voor ons gebruiksvriendelijke leerplatform omdat ze één centrale plek willen om hun onderwijs en ambities vorm te geven. Modern onderwijs dat aansluit bij de leerlingen van nu. Of het nou in het voortgezet onderwijs of MBO is, wij vinden dat docenten geen tijd moeten verspillen aan administratie en ingewikkelde ICT-systemen.

Hoe kiest u de beste ELO?

Deze 10 overwegingen helpen u te bepalen welke ELO of digitale leeromgeving het beste aansluit bij de ambities van uw VO of MBO school en met welke middelen u klaar bent voor het onderwijs van vandaag, morgen én overmorgen.

Lees meer


De belangrijkste functies van onze online leeromgeving

itslearning is een zeer complete digitale leeromgeving. Natuurlijk bevat het basisfuncties zoals het delen van digitaal lesmateriaal en opgeven van huiswerk, maar waar andere ELO's ophouden gaat itslearning verder met krachtige onderwijskundige tools. De mogelijkheden zijn eindeloos!

 • Lesplanning maken met de Studiewijzer

  Met de Studiewijzer maakt u een overzichtelijke planning waaraan lessen, leermateriaal, huiswerk, opdrachten en toetsen zijn gekoppeld.

  Lees meer

  Ingebouwde module voor Digitaal Toetsen

  itslearning beschikt over een uitgebreide toetsmodule waarin u gemakkelijk toetsen kunt aanmaken, afnemen en beoordelen.

  Lees meer

  Heldere Rapportages en Dashboards

  Bespaar tijd met automatisch gegenereerde rapportages voor voortgang, beoordeling, presentie en gedrag.

  Lees meer
 • Bibliotheek voor Digitaal Lesmateriaal

  In itslearning kunt u digitaal lesmateriaal en zelf ontwikkelde content verzamelen, delen en hergebruiken.

  Lees meer

  Leerdoelen en Individueel Leerplan

  In itslearning kunt u zelf leerdoelen definiëren, of leerdoelen importeren vanuit een bestand, webadres of de Leerdoelenbibliotheek.

  Lees meer

“Met de hulpmiddelen die itslearning ons nu biedt, ben ik zeer tevreden. Met name de interface vind ik gebruiksvriendelijk.”

Koos van 't Hul
Docent Engels en ICT-coördinator
Griftland College

Whitepapers Brochure Contact