Wij gebruiken cookies om de ervaring bij itslearning.nl persoonlijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies

Aanbevelingsprogramma itslearning

Met het nieuwe aanbevelingsprogramma van itslearning kunnen bestaande gebruikers itslearning aanbevelen bij collega-scholen.
Gaat de nieuwe school ook gebruikmaken van itslearning? Dan krijgen beide onderwijsinstellingen een interessante korting op de licentieprijs!
 

Hoe werkt het?

  1. Vul via onderstaande button het formulier in met uw eigen contactgegevens en de gegevens van de persoon aan wie u itslearning wil aanbevelen.
  2. U ontvangt per e-mail een bevestiging van de ingevulde gegevens.
  3. Er wordt binnen 5 werkdagen contact opgenomen met uw collega om itslearning te introduceren.

U kunt itslearning aandragen bij zoveel scholen als u wilt. Voor iedere school die een nieuw contract aangaat met itslearning ontvangt u korting. De beloning kan dus oplopen tot een flink bedrag!
 

Beloning

De beloningen voor het aandragen van een nieuwe klant bij itslearning zijn als volgt vastgesteld:
 

 Aantal licenties
 Beloning voor zowel huidige als nieuwe klant
 500-999  € 175,-
 1000 – 1999  € 350,-
 2000 – 2999  € 700,-
 3000+  € 1000,-

 

Voorwaarden

1. De voorwaarden van het aanbevelingsprogramma zoals hier beschreven zijn geldig voor huidige klanten van itslearning Nederland.

2. Het aanbevelingsprogramma is alleen beschikbaar voor scholen die gevestigd zijn in Nederland.

3. De aankoop wordt gedaan binnen de standaardvoorwaarden van itslearning. Zie ook www.itslearning.nl/voorwaarden.

4. Er is één beloning beschikbaar voor iedere nieuw aangedragen klant.

5. Het aantal aanbevelingen dat gedaan kan worden is ongelimiteerd.

6. Beloningen zijn alleen geldig bij het aandragen van scholen of contactpersonen waarmee wij nog niet in het aankoopproces zitten (huidige of voormalige klanten en potentiële klanten).

7. Als meerdere bestaande gebruikers een aanbeveling doen voor dezelfde school of persoon, dan geldt alleen de aanbeveling die het eerste bij ons is binnengekomen.

8. De beloning wordt in mindering gebracht op de eerstvolgende jaarfactuur.

9. De beloning is een eenmalige aftrek. In de opvolgende jaren van uw contract zal de prijs terugkeren naar het oorspronkelijke bedrag .

10. Als het complete licentiebedrag voor de volledige contractduur al is voldaan, kan de school ook kiezen om het geld teruggestort te krijgen.

11. De school aan wie itslearning is aanbevolen krijgt een korting op de licentieprijs die gelijk is aan de beloning voor de bestaande klant. Deze korting is eenmalig en geldt voor het eerste contractjaar.

12. Er is geen correspondentie mogelijk over de hoogte van de beloning of de wijze van uitbetaling.

13. In geval van onenigheid over de aanbeveling, zal de beslissing van itslearning Nederland doorslaggevend zijn.

14. itslearning Nederland behoudt zich te allen tijde het recht voor om het aanbevelingsprogramma en bijbehorende voorwaarden te annuleren of te wijzigen.

Whitepapers Brochure Contact