Wij gebruiken cookies om de ervaring bij itslearning.nl persoonlijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies

Algemene- en annuleringsvoorwaarden, itslearning Leiderschapsevent 2017

Het itslearning Leiderschapsevent 2017 (hierna te noemen ‘evenement’) wordt georganiseerd door itslearning Nederland B.V.
 

Artikel 1 Aanmelding

1.1 De aanmelding voor het evenement vindt plaats door middel van een door de deelnemer volledig ingevuld aanmeldformulier. Per aanmelding kunnen tot 3 personen zich aanmelden, afhankelijk van de ingevulde gegevens in het formulier.
1.2 De aanmelding is persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan een ander.
 

Artikel 2 Betaling

2.1 Deelnemers aan het evenement ontvangen een factuur. De factuur dient uiterlijk binnen 14 dagen na factuurdatum te worden voldaan.
2.2 De factuur wordt naar het bij itslearning Nederland B.V. bekende adres van de school verstuurd.
2.3 De vermelde prijzen zijn exclusief BTW.
 

Artikel 3 Annulering

3.1 De deelnemer heeft de mogelijkheid om tot 3 weken voor aanvang van het evenement kosteloos te annuleren. Bij annulering op of na deze datum is de deelnemer verplicht de volledige kosten voor deelname te betalen.
3.2 In het geval dat de deelnemer na aanvang van het evenement de deelname tussentijds beëindigt of anderszins niet aan het evenement deelneemt, heeft de deelnemer geen recht op restitutie van de kosten voor deelname. 

 

Artikel 4 Aansprakelijkheid

4.1 itslearning Nederland B.V. en de locatie Landgoederij zijn in geen geval aansprakelijk voor schade aan of verlies van eigendommen van deelnemers of anderen.
4.2 Het programma voor het evenement is onder voorbehoud. itslearning Nederland B.V. heeft te allen tijde het recht om de programmering aan te passen.
4.3 De deelnemer kan geen rechten ontlenen aan de inschrijving voor de sessies.
 

Artikel 5 Algemene voorwaarden

6.1 In het geval dat deze Algemene- en annuleringsvoorwaarden niet voldoen gelden de Algemene Voorwaarden van itslearning Nederland B.V. als bepalend.

 

Whitepapers Brochure Contact