Wij gebruiken cookies om de ervaring bij itslearning.nl persoonlijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies

Meer dan alleen een digitale leeromgeving

De kwaliteit van de begeleiding en ondersteuning bij itslearning is wat onze gebruikers sterk aanbevelen bij andere scholen.


Maak een afspraak met een adviseur

De beste service

“itslearning biedt een zeer brede ondersteuning, zowel organisatorisch als onderwijskundig.”

Jan Zonjee
Afdelingsleider bovenbouw
Bonhoeffer College

De beste leerervaring start met een sterke implementatie

Met ruim 15 jaar ervaring heeft onze implementatiemethode bijgedragen aan één van de hoogste user adoption cijfers in het onderwijs.

 • Persoonlijke begeleiding

  Vanaf het eerste gesprek tot na het tekenen van het contract kunt u altijd met uw vragen en opmerkingen terecht bij uw eigen contactpersoon. Al onze medewerkers hebben veel kennis over het product en de uitdagingen waarmee scholen in Nederland te maken hebben. Wanneer u kiest voor itslearning is het onze taak om u zo goed mogelijk te ontzorgen.

 • Implementatie

  We bespreken de onderwijskundige uitdagingen en ambities om exact vast te stellen wat u met itslearning wilt bereiken. We werken samen met u een volledig gepersonaliseerd implementatietraject uit, inclusief plan van aanpak waarin beschreven wordt wat er moet gebeuren, wanneer en door wie. Zo is het tijdens de implementatiefase voor iedereen helder waar we staan en welke stappen er nog komen.

Integratie & migratie

We helpen om itslearning te koppelen en integreren met de bestaande ICT-systemen op school, zoals het administratiesysteem Magister of SOM, en het roosterpakket Zermelo. Ook kunnen we helpen om data en content uit uw huidige ELO te migreren naar de nieuwe leeromgeving.

 • Online helpdesk & support

  Tijdens kantooruren is er altijd een zeer deskundige helpdesk voor u aanwezig, die met een tevredenheidspercentage van 96,5% zeer hoog gewaardeerd wordt door onze gebruikers. Onze helpdesk staat voor u klaar bij technische en functionele vragen.

  Ook zijn er handleidingen, instructievideo’s en tutorials voor beheerders, docenten en leerlingen gratis online beschikbaar, zodat iedereen snel aan de slag kan in de next generation elektronische leeromgeving.

 • Training & workshops

  Om scholen te helpen bij de best mogelijke implementatie van itslearning voor de laagste kosten, bieden we cursussen, workshops en inspiratiesessies aan voor schoolleiders, (ICT-)beheerders en docenten.

  Voor elke training stellen we de belangrijkste leeronderwerpen op die beheerders en docenten op uw school de kennis en vaardigheden geven om goed van start te gaan met het itslearning leerplatform.

 • Persoonlijke demo

  Vul het formulier in voor een kosteloze online rondleiding door de digitale leeromgeving van itslearning.

  Online Demo
 • Maak een afspraak

  Advies op maat over de mogelijkheden voor begeleiding en ondersteuning bij de implementatie van itslearning op uw school.

  Afspraak maken

“Onlangs heeft een adviseur van itslearning een inspiratiesessie bij ons gegeven om te laten zien hoe we itslearning het beste kunnen inzetten. De docenten hebben leuke tips en trucs gekregen die ze gemakkelijk kunnen toepassen. Het was voor hen erg zinvol om voor de start van het nieuwe schooljaar deze sessie te volgen.”

Jeannette Frank
Docente Wiskunde en e-coach
Gemini College Ridderkerk

Whitepapers Brochure Contact