Wij gebruiken cookies om de ervaring bij itslearning.nl persoonlijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies

Beste vrienden van itslearning,

Bedankt voor uw bijdrage aan een nieuw, succesvol jaar voor itslearning! Ons bedrijf is groeiende en streeft ernaar om u als gebruiker beter van dienst te zijn. Ons doel is om het onderwijs efficiënter en inspirerender te maken voor schoolleiders, docenten en leerlingen wereldwijd.

Groei

Op dit moment hebben we wereldwijd meer dan vier miljoen gebruikers! Het afgelopen jaar hebben we tal van scholen en stichtingen mogen verwelkomen in de itslearning community. Enkele van de grootste nieuwkomers zijn Houston Independent School District (meer dan 200.000 leerlingen), de stad Stockholm (185.000 leerlingen), de provincie Oslo (80.000 leerlingen) en de stad Bremen (57.000 leerlingen).

Daarnaast zijn we de samenwerking aangegaan met het leerplatform SkoleIntra in Denemarken. itslearning wordt samen met SkoleIntra op alle openbare scholen in Denemarken en op Groenland gebruikt. Ons leerplatform is nu in zeventien talen beschikbaar.

itslearning biedt werk aan meer dan 250 mensen in heel Europa en in de VS. Wij blijven onze organisatie uitbreiden met hoogopgeleide designers, ontwikkelaars, onderwijskundigen en andere experts om u zodoende het best mogelijke product te kunnen bieden.

Productupdates

Het afgelopen jaar hebben weer een aantal productupdates plaatsgevonden. De belangrijkste wijzigingen zijn een nieuwe inlog- en openingspagina en updates van de studiewijzer, de agenda, het ouderportaal, de leerdoelen en de bibliotheek. itslearning is nu een IMS-gecertificeerde LTI Tool Consumer. Dankzij deze technologie kan interactieve content uit een groeiend aantal bronnen, activiteiten en tools van verschillende bedrijven wereldwijd ingesloten worden.

Gebruikerservaring

We richten ons steeds meer op een gebruikersvriendelijk itslearning en reserveren 50% van ons ontwikkelingsbudget voor verbetering van de gebruikerservaring. We hebben ook extra specialisten, webdesigners en front end ontwikkelaars in dienst genomen en we hebben twee nieuwe gebruikerservaringsteams opgericht. We willen iedereen dezelfde fantastische itslearning-beleving bieden, ongeacht het device dat zij gebruiken.

Een vooruitblik

In 2015 zal onze focus op de beleving van gebruikers en de ondersteuning van mobiele apparaten blijven, net als op de integratie van samenwerkings- en co-editing tools in ons leerplatform. We lanceren ook een unieke integratie met Office WebApps.

Uit naam van alle medewerkers van itslearning wens ik u prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar.

Met vriendelijke groet,
Arne Bergby
Bergen, december 2014

Whitepapers Brochure Contact