Wij gebruiken cookies om de ervaring bij itslearning.nl persoonlijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies

Bezoek itslearning op BETT2016

BETT 2016 logoVan 20 t/m 23 januari 2016 vindt BETT 2016 plaats in Londen. Op deze grootste beurs voor onderwijstechnologie in Europa komen mensen van over de hele wereld samen om van elkaar te leren over de nieuwste ontwikkelingen. itslearning is aanwezig op de BETT - maak nu een afspraak met één van onze Nederlandse adviseurs!

Spreek een adviseur op BETT

Alle dagen kunt u terecht bij de stand van itslearning (stand B98) om meer te weten te komen over onze digitale leeromgeving en onderwijskundige begeleiding. De Nederlandse afvaardiging zal bestaan uit Katinka Davina en Barry ter Braak. Wij laten u graag zien hoe u didactiek en technologie op uw school in het hart van het onderwijs kunt plaatsen!

Wilt u er zeker van zijn dat onze collega's persoonlijk met u kunnen spreken over uw onderwijsdoelen? Maak dan nu vast een afspraak.

Maak een afspraak met itslearning op BETT

Over BETT2016

Welkom in de wereld van onderwijstechnologie! Op een schaal van 1 tot 10, hoe zeker bent u ervan dat uw school is uitgerust met de meest innovatieve leertechnologie en dat iedereen weet hoe ze het optimaal kunnen gebruiken? Als u niet op 10 zit, dan heeft u niets om zich zorgen over te maken; het tempo waarin deze hulpmiddelen worden ontwikkeld betekent dat eigenlijk niemand op 10 zit!

BETT is uw jaarlijkse kans om te experimenteren met de nieuwste technologie, te luisteren naar inspirerende personen en experts in het veld, en gelijkgestemden van over de hele wereld te ontmoeten. Om onderwijs echt te transformeren door technologie, moeten we leren van experts, aanbieders van oplossingen en elkaar. BETT is waar deze ontdekking plaatsvindt.

Wanneer: woensdag 20 tot en met zaterdag 23 januari 2016 van 10:00 tot 18:00 uur (zaterdag tot 16:00 uur)
Waar: ExCel Londen
Stand itslearning: B98
Kosten: Gratis, registratie vooraf is noodzakelijk

 

Whitepapers Brochure Contact