Wij gebruiken cookies om de ervaring bij itslearning.nl persoonlijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies

Bezoek itslearning tijdens IPON2016

Op 3 en 4 februari 2016 is itslearning aanwezig op de IPON2016. Ook deze achtste editie zal IPON de informatie- en inspiratiebron zijn voor iedereen die bij het onderwijs betrokken is en bij de les wil blijven op het gebied van onderwijsinnovatie en ICT. Het thema van deze editie is gepersonaliseerd leren - een onderwerp waar itslearning naadloos bij aansluit!

Over IPON2016

Het doel van de IPON is om het gebruik van de nieuwste toepassingen binnen het onderwijs op een innovatieve en creatieve manier aan het onderwijs te presenteren. Dit geldt voor educatieve methodes, leermiddelen maar ook voor hardware en software. Bezoekers kunnen kiezen uit meer dan 100 workshops, presentaties en keynotes met onderwerpen als learning analytics, educatieve apps, social media in de klas, werken in de cloud, digitale identiteit, mediawijsheid, gamification, iPad-onderwijs, flipping the classroom, en implementatie van een digitale leeromgeving.

Leer itslearning beter kennen

Beide dagen kunt u terecht bij de stand van itslearning om meer te weten te komen over de laatste ontwikkelingen rondom gepersonaliseerd leren, of onze digitale leeromgeving en onderwijskundige begeleiding. Ook als u gewoon even bij wilt praten met onze medewerkers bent u van harte welkom! 

We zijn te vinden in het midden van de hal, aan de rand van de kennisarena (standnummer B090). Bekijk plattegrond >

Wanneer: woensdag 3 en donderdag 4 februari 2016 van 09:30 tot 17:00 uur
Waar: Jaarbeurs Utrecht
Stand itslearning: B090 (aan de rand van de kennisarena)
Kosten: Gratis, mits u zich vooraf registreert (bezoek zonder registratie kost €25,00)

Whitepapers Brochure Contact