Wij gebruiken cookies om de ervaring bij itslearning.nl persoonlijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies
Contact

“Als je tijdens de les naar itslearning gaat en samen kijkt naar voorbeelden van wat leerlingen hebben ingeleverd, dan begint het te leven en is het leereffect enorm.”

Harry van Roekel
Beleidsmedewerker en docent Nederlands
Hendrik Pierson College

Zet de online leeromgeving in om meer te halen uit de tijd in de klas.

Mix van klassikaal en digitaal onderwijs

In onderwijskringen geloven velen dat blended learning hét antwoord is op de uitdagingen in het onderwijs van vandaag de dag. Maar wat is blended learning?

Het kan gedefinieerd worden als een mengvorm van face-to-face onderwijs en online leren (eLearning). Leerlingen kunnen zelf kiezen waar ze willen leren (op school, thuis of ergens anders) en wanneer ze willen leren (onder schooltijd, ’s avonds of in het weekend). Maar de docent blijft degene die beslist in hoeverre leerlingen zelf mogen kiezen en welke onderdelen online worden uitgevoerd en welke in de klas.

Een veilige omgeving voor online leren

Met het itslearning leerplatform hebben docenten en leerlingen toegang tot een gedeelde veilige digitale leeromgeving die alleen voor hen toegankelijk is.

Docenten kunnen hier hun online lesactiviteiten opzetten en beheren zonder gebonden te zijn aan de tijd en ruimte op school. Voor leerlingen geldt dat zij hier huiswerk kunnen maken, vragen kunnen stellen, toegang hebben tot leermiddelen en online opdrachten kunnen maken waar en wanneer ze willen. De docent blijft echter de regisseur van het leerproces.

Met itslearning kunt u innovatieve onderwijsconcepten zoals blended learning in de praktijk toepassen.

Whitepaper

Vraag de whitepaper aan met tips om blended learning toe te passen in uw onderwijs.

Download

Neem contact op

Weten hoe itslearning helpt om blended learning op uw school vorm te geven?

Contact

Houd me op de hoogte

Ontvang interessante nieuwsartikelen, blogberichten en video's over itslearning.

Aanmelden

Whitepapers Brochure Contact