Wij gebruiken cookies om de ervaring bij itslearning.nl persoonlijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies

Deel jouw #itslmoments en win een Apple Watch!

Maak een foto van jouw leermoment op een bijzondere, avontuurlijke of grappige locatie, deel deze voor 31 juli op Instagram of Twitter met #itslmoments en maak kans op een gloednieuwe Apple Watch!

Wat is jouw leermoment?

Binnen of buiten, in Nederland of waar ook ter wereld – overal leren we. Maak een foto van jouw leermoment op een unieke locatie en maak kans op een Apple Watch. Docenten, leerlingen, ouders, ICT’ers, schoolmanagement, itslearning-gebruiker of niet - iedereen kan meedoen. Houd de eer van Nederland hoog in deze internationale wedstrijd en deel jouw #itslmoments…

Hoe doe je mee?

1. Maak een foto van jouw meest avontuurlijke, grappige of bijzondere leermoment.
2. Plaats de foto op Instagram of Twitter met #itslmoments.
3. Volg itslearning op Instagram (@itslearningglobal) of Twitter (@itslearningNL).
4. De foto met de meeste likes of favorites wint!

Stuur je foto in en win!

Inspiratie nodig? Wij hebben alvast een voorproefje gegeven. Of bekijk hier de inzendingen van andere deelnemers. Dus wees creatief en kom snel in actie, want de wedstrijd duurt maar tot 31 juli 2015. Wij zijn heel benieuwd naar jullie inzendingen. Succes!

Ook zo’n gave itslearning-vlag hebben?

Voor deze wedstrijd hebben we eenmalig een aantal gave knaloranje itslearning-vlaggen beschikbaar. De aanvragen gingen erg snel, dus inmiddels zijn alle vlaggen al vergeven. Het is niet verplicht om een vlag te hebben om mee te kunnen doen met de wedstrijd, maar natuurlijk wel heel leuk :-)

Whitepapers Brochure Contact