itslearning Nederland

nav-wrap-img
 • Login

  Bent u al gebruiker? Meld u hier aan

 • Online Demo

  Maak nu een afspraak

 • Contact

  Neem vandaag contact met ons op

 • Brochure

  Vraag nu de itslearning brochure aan

 • Volg ons...

Blijf op de hoogte

Lees de laatste tips, trucs en verhalen van gebruikers met de itslearning nieuwsbrief

Voortgezet onderwijs

Gebruikersverhalen

Gebruikersvideo: Hendrik Pierson College


Helinium

Het Helinium in Hellevoetsluis is een scholengemeenschap voor vwo, havo, mavo en vmbo bk. Voor het vak Nederlands op het vmbo wordt het itslearning leerplatform onder andere ingezet om alle toetsen digitaal af te nemen. Hierbij wordt geen gebruik meer gemaakt van papierwerk.

Lees meer


Christelijke Scholengemeenschap Veenendaal

De Christelijke Scholengemeenschap Veenendaal (CSV) is een innovatieve en betrokken leergemeenschap voor vmbo en praktijkonderwijs met een christelijke identiteit. Sinds 2004 maakt CSV Veenendaal gebruik van het itslearning leerplatform en de leerlingen en docenten kunnen niet meer zonder.

Lees meer


Gemini College

Het Gemini College in Ridderkerk is een school voor VMBO, Havo en Atheneum, waar na een kleinschalige inzet in het begin het itslearning leerplatform steeds breder geïmplementeerd wordt. Door activerende werkvormen aan te bieden worden de lessen voor zowel docenten als leerlingen aantrekkelijker.

Lees meer


RSG Enkhuizen


LOC@

Bij het LOC@ in Zwijndrecht werken meerdere scholen samen aan het verzorgen van beroepsgericht onderwijs in het VMBO en MBO. Vanuit het didactisch model OBIT wordt het onderwijs bij LOC@ vormgegeven. itslearning wordt hierbij voornamelijk ingezet om digitale toetsen af te nemen.

Lees meer


Griftland College

Het Griftland College in Soest biedt onderwijs op VWO, Havo en Mavo niveau. De school heeft de overstap gemaakt van de Teletop naar itslearning. En ondanks dat ze nog maar net gestart zijn met itslearning, wordt het leerplatform al actief gebruikt door Koos van 't Hul, docent Engels en ICT-coördinator.

Lees meer


Het Merewade College

Het Merewade College in Gorinchem is een openbare scholengemeenschap voor atheneum, havo, mavo, vmbo en praktijkonderwijs. Zij willen met behulp van het itslearning leerplatform op één centrale plek lesmateriaal aanbieden aan leerlingen met de daarbij behorende opslagmogelijkheden.

Lees meer en bekijk de video


twitter