Wij gebruiken cookies om de ervaring bij itslearning.nl persoonlijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies

Integreer nu het actuele rooster uit Zermelo in itslearning

Een lokaalwijziging, een zieke docent of een toetsweek. Het lesrooster is onderhevig aan wijzigingen. Het is daardoor een uitdaging om de juiste informatie tijdig en overzichtelijk bij de juiste persoon te krijgen. De roostermodule van itslearning plaatst het actuele lesrooster uit Zermelo in de itslearning-agenda. Docenten en leerlingen hebben zo alle lesinformatie op één centrale plek.


Actuele roosterinformatie rechtstreeks in itslearning

De roostermodule bundelt de krachten van de roostersoftware en het online leerplatform. De module haalt de roosterinformatie op bij Zermelo – dit kan een compleet jaarrooster, een toetsrooster of een kleine set wijzigingen zijn – en plaatst deze in de agenda in itslearning. Docenten en leerlingen zien in één oogopslag waar en wanneer ze les hebben.

Doordat alle lessen in de agenda’s worden geplaatst, kan de docent eenvoudig lesinhoud (bijvoorbeeld een lesplan uit een studiewijzer, huiswerk of opdrachten) koppelen aan de lesuren in de agenda. Leerlingen kunnen vervolgens direct vanuit de agenda doorklikken naar de studiewijzer en hun openstaande taken voltooien. Doordat de agenda ook gemakkelijk te raadplegen is via de itslearning-app op mobiele telefoons en tablets, zijn leerlingen snel op de hoogte van de laatste wijzigingen.

Webinar ‘Actuele roosterinformatie geïntegreerd in itslearning’

Tijdens deze online informatiebijeenkomst vertelt Rutger Tuller meer over de werking van de roostermodule en laat hij zien wat de voordelen zijn voor uw school. Dit gratis webinar is geschikt voor ICT-coördinatoren van VO-scholen die gebruikmaken van het roosterpakket Zermelo.

Wanneer? 2 juli
Hoe laat? 14.00 – 15.00 uur
Aanmelden?
Klik hier om u te registeren

Meer weten?

Wilt u uw docenten en leerlingen ook één centrale plaats bieden voor al hun lesinformatie? Download voor meer informatie over de roostermodule het infoblad via onderstaande button. Of neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.
 

Infoblad roostermodule

Whitepapers Brochure Contact