Wij gebruiken cookies om de ervaring bij itslearning.nl persoonlijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies

itslearning steunt 3FM Serious Request 2014


Met de feestdagen in het vooruitzicht vinden we het bij itslearning belangrijk om stil te staan bij mensen in onze wereld die het minder goed hebben dan wij. Daarom hebben we besloten om dit jaar geen kerstpakketten uit te delen, maar een donatie te doen aan een goed doel: 3FM Serious Request.


Op deze manier willen wij een bijdrage leveren aan het helpen van meisjes en vrouwen die slachtoffer zijn geworden van seksueel geweld in oorlogsgebieden. Door preventie, opvang en zorg hopen we dat deze meisjes en vrouwen gesteund worden in het opbouwen van een mooie toekomst met vele gelukkige kerstdagen.

Serious Request 2014: Hands off our girls

3FM vraagt met Serious Request 2014 aandacht voor vrouwen en meisjes, die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld. De DJ’s in het Glazen Huis willen deze vrouwen een stem geven en zoveel mogelijk geld inzamelen voor het Rode Kruis, zodat zij opgevangen worden en een leven kunnen opbouwen. Het Rode Kruis helpt en bereikt met haar netwerk van miljoenen vrijwilligers, meisjes en vrouwen die met seksueel geweld tijdens conflicten te maken kregen. Het Rode Kruis zorgt voor voorlichting aan lokale bevolking en politie, regelt opvang, medische zorg en psychische begeleiding voor slachtoffers, en zet zich in om deze vrouwen zicht op een toekomst te bieden, bijvoorbeeld door startkapitaal en trainingen te verstrekken.

 

Whitepapers Brochure Contact