Wij gebruiken cookies om de ervaring bij itslearning.nl persoonlijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies

itslearning wint SIIA CODiE Award 2014

‘Beste oplossing voor gepersonaliseerd leren’

itslearning heeft vorige week de SIIA CODiE Award gewonnen. In de categorie ‘Beste oplossing voor gepersonaliseerd leren in het basis- en voortgezet onderwijs’ kwam itslearning als winnaar uit de bus. “De winnaars van een CODiE zijn de meest innovatieve oplossingen die op dit moment bestaan binnen het onderwijs.”

De Software & Information Industry Association (SIIA) is met 700 leden de belangrijkste overkoepelende organisatie voor leveranciers van software en digitale content in de Verenigde Staten. Vorige week presenteerde de SIIA itslearning als één van de winnaars van een CODiE. Uit alle genomineerden selecteerde een jury van onderwijsaanbieders de finalisten, waarna er samen met leden van de SIIA gestemd is om de winnaars te bepalen. Vanwege de expertise van de jury en het grote aantal genomineerden is het winnen van een SIIA CODiE Award een bijzonder prestigieuze eer voor aanbieders van onderwijstechnologie.

Meest innovatieve product

“itslearning is gefocust op het ontwikkelen, ondersteunen en beheren van een krachtige en veilige gepersonaliseerde leeromgeving voor leerlingen van de 21e eeuw”, aldus Travis Willard, Algemeen Directeur bij itslearning. “Nieuwe standaarden in het onderwijs, ontwikkelingen in de technologie en strengere kwaliteitsmetingen veranderen het onderwijslandschap. Met een goed geïmplementeerd itslearning leerplatform kunnen scholen op een effectieve en efficiënte manier gemakkelijk voldoen aan deze condities. We zijn ontzettend vereerd dat de juryleden bij hun beoordelingen deze kwaliteiten van itslearning herkend hebben.”

Karen Billings, SIIA Vice President Divisie Onderwijs, vertelt: “De winnaars van een CODiE Award zijn de meest innovatieve- onderwijsoplossingen die op dit moment bestaan.”

Uitgebreide mogelijkheden voor personalisatie

itslearning is specifiek ontworpen voor het onderwijs, van basisonderwijs tot hoger onderwijs, en heeft momenteel wereldwijd meer dan 4 miljoen gebruikers, waaronder docenten, leerlingen en ouders. De naadloze integratie van het leerplatform met bestaande schoolsystemen creëert een gebruiksvriendelijke interface die docenten helpt om leerbronnen, opdrachten en toetsen te delen met leerlingen en hun ouders via gepersonaliseerde dashboards.

Het interactieve online leerplatform biedt docenten ook real-time rapportages die laten zien hoe ver hun leerlingen zijn met het bereiken van de door de overheid en school gevraagde kerndoelen en eindtermen. En dit alles is altijd en overal beschikbaar, op ieder device met een veilige Single Sign-On. De ingebouwde ‘standards mastery and recommendation engine’ maakt tijdige bijsturing, extra uitdaging en feedback mogelijk door bronnen en activiteiten geautomatiseerd aan te bieden op basis van de leerdoelen. De aanbevelingen zijn op maat gemaakt voor iedere leerling – ongeacht leeftijd, niveau, interesses of omstandigheden.

Over itslearning

itslearning is een marktleider op het gebied van online leeromgevingen met miljoenen gebruikers over de gehele wereld. De missie van itslearning is scholen - van basis tot hoger onderwijs - te helpen bij het verwezenlijken van hun onderwijsambities vanuit hun motto 'a passion for teaching'. Hetitslearning leerplatform, een krachtige en betrouwbare SaaS-oplossing, neemt hier letterlijk en figuurlijk een centrale rol bij in. Voor scholen betekent dit dat men gegarandeerd is van een up-to-date digitale leeromgeving die altijd en overal via internet beschikbaar is zonder zorgen over hardware, software en beheer.

Over de SIIA CODiE™ Awards

De Software & Information Industry Association (SIIA) is met 700 leden de belangrijkste overkoepelende organisatie voor leveranciers van software en digitale content in de Verenigde Staten. De Divisie Onderwijs binnen SIIA heeft meer dan 200 leden en ondersteunt de onderwijssector met het uitwisselen van advies, kennis en ontwikkelingen. ICT en veiligheid zijn belangrijke speerpunten voor de leden van SIIA. De CODiE™ Awards zijn opgericht in 1986, om pioniers in de software-industrie elkaars werk te laten evalueren en om de beste producten en services in de spotlight te zetten. Meer informatie: www.siia.net/education.

Vragen

Indien er vragen zijn over bovenstaand bericht kan contact worden opgenomen met itslearning Nederland via email info.nl@itslearning.com of telefonisch 053- 4803130.

Whitepapers Brochure Contact