itslearning Nederland

nav-wrap-img

Nieuws

Blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen en achtergronden op het gebied van ICT in het onderwijs en volg de activiteiten van itslearning op de voet.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws, tips, gebruikersverhalen en evenementen rondom itslearning? Vul dan u e-mailadres hieronder in en abonneer u op de nieuwsbrief (1-2x per maand).

Nieuwsindex

Koppeling maakt het beheren van it's learning een fluitje van een cent

it's learning is erg vriendelijk in het beheer. Het intuïtieve interface maakt het eenvoudig om met CSV-bestanden de docenten en leerlingen in it's learning te zetten en te updaten. Echter een groot aantal scholen hebben dit jaar een automatische koppeling laten aanbrengen tussen hun administratiepakket (zoals @VO, Vocus of Magister) en it's learning. Zo is it's learning altijd up-to-date en is het beheer helemaal een fluitje van een cent.  

Marjon Stemerdink - Chr. College Schaersvoorde - "De koppeling tussen ons leerlingadministratiepakket Magister en it's learning is verzorgd door de Wal ICT. Alle wijzigingen met betrekking tot leerlingen worden automatisch doorgevoerd in it's learning; toevoegen van een nieuwe leerling, alle leerlingen zitten in de juiste klas en de jaarovergang is een fluitje van een cent, alles gebeurt geheel automatisch"

De integratiekoppeling wordt verzorgd door een van onze partners, Tools4Ever of de Wal ICT. Zij zorgen ervoor dat data uit het administratiepakket wordt overgezet naar it's learning. Dit zijn niet alleen de leerling- en docentgegevens maar ook hun vakkenpakket! Zo is de inrichting gelijk aan het begin van het schooljaar klaar en kunnen de docenten en leerlingen zich op de inhoud storten.


twitter