Wij gebruiken cookies om de ervaring bij itslearning.nl persoonlijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies
Contact

“Mijn leerlingen zijn helemaal verslaafd aan itslearning, die vinden het te gek. Ik kan ze zoveel meer bieden met itslearning en VO-content, het is dynamisch en afwisselend materiaal en daar raken ze heel gemotiveerd van.”

Randee Gagné
Docent Engels
Merewade College

Maak de beste combinatie van bronnen, lesmaterialen en leeractiviteiten.

Hoe gebruikt u digitaal lesmateriaal?

Of een docent nu grotendeels gebruik maakt van standaard lesmethoden, de basis aanvult met bronnen van internet of zelf lesmateriaal ontwikkelt; leermiddelen worden steeds digitaler.

Digitale leermiddelen zijn herbruikbaar, aanpasbaar, eenvoudig onder leerlingen te verspreiden en bovendien gemakkelijk te delen met andere docenten. Voorwaarde is dan wel dat de school beschikt over een goed en flexibel leerplatform – waarbij de docent genoeg vrijheid heeft om naar eigen inzicht te arrangeren.

Centrale plek voor digitale leermiddelen

Een online leeromgeving als die van itslearning vormt de centrale basis waarmee leerlingen, docenten, ouders en managers kunnen communiceren en informatie kunnen uitwisselen.

Met het itslearning leerplatform stellen docenten eenvoudig lesmaterialen samen die leerlingen aanmoedigen om te ontdekken, leren en delen. Of u als docent nou een vaststaande methode wilt volgen of uw lessen zelf wilt ontwikkelen; het kan allemaal met itslearning.

Stimuleer leerlingen met de ingebouwde videorecorder, blogs, educatieve video’s, discussiefora en peilingen. Deze lesmaterialen kunnen eenvoudig door collega-docenten hergebruikt worden. Hierdoor houden docenten meer tijd over voor dat waar zij van houden: lesgeven.

Neem contact op

Ontdek wat het online leerplatform van itslearning kan betekenen voor het vormgeven van leermiddelenbeleid op uw school.

Contact

Whitepaper

Download de gratis whitepaper Succesvolle Formatieve Evaluatie met tips voor kwalitatieve feedback in het onderwijs.

Download

Houd me op de hoogte

Ontvang interessante artikelen, video's en praktijkcases over hoe u invulling geeft aan uw leermiddelenbeleid met de online leeromgeving van itslearning.

Aanmelden

Whitepapers Brochure Contact