Wij gebruiken cookies om de ervaring bij itslearning.nl persoonlijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies

Maatwerk in het voortgezet onderwijs vereist leiderschap 


De discussie rondom maatwerk in het onderwijs is zeer actueel. Sander Dekker en de VO-raad initiëren projecten en scheppen randvoorwaarden zodat leerlingen in het onderwijs hun talenten optimaal kunnen ontplooien. De Inspectie van het Onderwijs laat in het Onderzoekskader 2017 zien dat maatwerk onderwerp van inspectie is.
Maar ‘Maatwerk invoeren’ in het onderwijs is een complex proces, een duidelijke visie en sterk leiderschap zijn daarbij een noodzaak. 


Op 18 januari 2017 faciliteren wij in de Landgoederij in Bunnik een productieve middag waarbij drie keynote sprekers hun visie met u delen over de rol van leiders bij het (verder) invoeren van maatwerk in het onderwijs en waar u aan de hand van workshopleiders met een concreet vraagstuk uit uw eigen school aan de slag gaat. U keert huiswaarts met concrete actiepunten en nieuwe inzichten om maatwerk in uw onderwijs (meer) gestalte te geven.

Het programma biedt ruim gelegenheid om met andere schoolleiders ervaringen uit te wisselen en samen te werken.

Bekijk ook onze algemene voorwaarden voor deelname.


Aanmelden

Whitepapers Brochure Contact