Wij gebruiken cookies om de ervaring bij itslearning.nl persoonlijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies

Meld u aan voor de itslearning Onderwijsdag 2015

De itslearning Onderwijsdag staat dit jaar volledig in het teken van u. Als gebruiker krijgt u een dag vol concrete handvatten, zodat u nog meer uit het leerplatform kunt halen. Er zijn al meer dan 120 aanmeldingen. U bent er toch ook bij?

Wanneer? Donderdag 1 oktober 2015
Hoe laat? 09.00 uur – 16.30 uur
Voor wie? Alle itslearning-gebruikers
Waar? CORPUS Congress Centre, Willem Einthovenstraat 1, 2342 BH Oegstgeest

Invulling van de dag

U bepaalt dit jaar zelf uw persoonlijk programma. Per ronde kunt u kiezen uit diverse lezingen en workshops, een inloopsessie bij Support, of de rondleiding ‘Reis door de mens’. Voor een aantal sessies geldt echter VOL=VOL. Meld u daarom vandaag nog aan. We eindigen het informatieve programma met een keynote presentatie van Peter Riezebos, Multidisciplinair wetenschapper en ondernemer. Hij zal ingaan op de werking van de hersenen en individuele leerverschillen.

Profiteer van de early bird korting

Mis deze dag niet en leer praktische tips en trucs, welke u zelf direct kunt toepassen in uw eigen onderwijspraktijk. Als u zich voor 1 september 2015 aanmeldt, profiteert u van een early bird korting. U betaalt dan €100,- in plaats van €125,-. Meld u nu aan via onderstaande button!

Aanmelden

Whitepapers Brochure Contact