Wij gebruiken cookies om de ervaring bij itslearning.nl persoonlijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies

Nieuw eBook: Mobile Learning voor betere leerresultaten

Mobile learning wordt snel populairder - het groeit wereldwijd met 18,2% per jaar. Met mobile learning kunnen VO- en MBO-scholen hun leerlingen meer keuze bieden in hoe en wanneer ze leren. Download dit eBook en lees hoe u mobile learning kunt gebruiken om de motivatie én de resultaten van uw leerlingen te verhogen.

Gratis eBook Mobile Learning

Meer motivatie met mobiele apparaten

Intrinsieke motivatie ontstaat als een persoon interesse of plezier in de taak zelf heeft. Daarnaast toont onderzoek aan dat leerlingen betere resultaten behalen in lessen waar ze toegang hebben tot mobiele apparaten. Met de combinatie van mobiele apparaten en een leerplatform kunt u de intrinsieke motivatie van leerlingen in het VO en MBO verhogen door ze een stem te geven in wat ze leren en in hoe ze bewijzen de lesstof te begrijpen.

"Mobile learning is leren verdeeld over meerdere contexten, door middel van sociale en inhoudelijke interacties en met gebruik van persoonlijke elektronische apparaten."

Om onderwijsprofessionals en schoolleiders te helpen de ontwikkelingen rondom mobile learning beter te begrijpen, heeft itslearning dit eBook gepubliceerd, getiteld 'Mobile Learning voor betere leerresultaten'.

In dit eBook leest u:

  • Theorie: Het verband tussen mobile learning en een hogere intrinsieke motivatie
  • Autonomie + Betrokkenheid + Competentie = Motivatie
  • Schoolvoorbeeld: Motivatie verhogen door leerlingen een keuze te geven in hoe ze leren
  • Vijf eenvoudige manieren om met itslearning de motivatie te verhogen
  • Tips voor managers in het VO en MBO die mobile learning op hun school willen invoeren

Ontdek de kracht van mobile

Download het eBook 'Mobile Learning om leerresultaten te verhogen' en start vandaag nog met het verhogen van de motivatie en prestaties van uw leerlingen!

Download eBook Mobile Learning

Whitepapers Brochure Contact