Wij gebruiken cookies om de ervaring bij itslearning.nl persoonlijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies

Nieuw: itslearning app voor leerlingen

In het digitale tijdperk kunnen uw leerlingen niet meer aankomen met de smoes dat de hond hun huiswerk heeft opgegeten. Maar ze moeten nog wel proactief inloggen in itslearning om te zien wat ze moeten doen. De itslearning app geeft uw leerlingen directe notificaties en automatische herinneringen op het device waarop zij het meest kijken. De itslearning app is nu gratis te downloaden via Google Play (voor Android telefoons) en de App Store (voor iPhones).

Directe updates op het device dat leerlingen het meest gebruiken

De itslearning app is gemaakt voor leerlingen, maar maakt het lesgeven ook gemakkelijker voor docenten. Leerlingen krijgen een eenvoudig overzicht van hun huiswerk op hun mobiele telefoon en de app stuurt een notificatie wanneer de docent een wijziging maakt in itslearning. Het resultaat? Leerlingen weten altijd wanneer ze wat moeten doen.

Het grote voordeel van de itslearning app is dat docenten er niks extra voor hoeven te doen. Alles in de app gebeurt automatisch. Als u bijvoorbeeld een bericht stuurt naar uw klas via itslearning, krijgen uw leerlingen gelijk het bericht op hun mobiele telefoon. Zo simpel is het.4 voordelen van de itslearning app voor uw leerlingen

 1. Een duidelijk overzicht en directe notificaties
  In de app zien leerlingen een eenvoudig overzicht van de komende taken en gebeurtenissen, waaronder huiswerk en toetsen. Zij ontvangen notificaties wanneer docenten een nieuwe taak aanmaken en ontvangen herinneringen wanneer een taak de deadline heeft gepasseerd.
 2. Snelle beoordeling
  Leerlingen wachten vaak ongeduldig op de feedback op opdrachten en toetsen. Met de itslearning app ontvangen leerlingen een notificatie zodra de feedback voor hen klaarstaat. Dit omvat cijfers, beoordelingen en opmerkingen.
 3. Onmiddellijk berichten ontvangen
  Als u uw leerlingen een bericht stuurt via itslearning, worden zij hiervan direct op de hoogte gesteld via de app. Daarnaast kunnen leerlingen met de app ook berichten versturen (zonder dat zij hun telefoonnummer bekend hoeven maken) naar andere individuele leerlingen, docenten en groepen.
 4. Eenvoudige toegang tot itslearning
  Wanneer uw leerlingen de itslearning app installeren, worden zij gevraagd om een makkelijk te onthouden viercijferige code in te voeren zodra zij willen inloggen op itslearning via hun mobiele telefoon. Vanaf dan krijgen zij met deze code eenvoudig toegang tot itslearning via de app.

Laat uw leerlingen de app vandaag nog installeren!

De itslearning app is gratis te downloaden via Google Play (voor Android telefoons) en de App Store (voor iPhones).De officiele itslearning appLet op: Er zijn meerdere ontwikkelaars die een itslearning app aanbieden. De enige officiële itslearning app kunt u herkennen aan de naam van de app en de naam van de aanbieders (beide ‘itslearning’ genaamd).

Meer weten?

Heeft u vragen over de itslearning app of wilt u meer weten over de uitgebreide mogelijkheden van de digitale leeromgeving van itslearning voor uw onderwijs? Neem dan contact met ons op.

Whitepapers Brochure Contact