Wij gebruiken cookies om de ervaring bij itslearning.nl persoonlijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies

Nieuwe supportwebsite itslearning

Op 30 april 2015 is de nieuwe supportwebsite voor itslearning-gebruikers gelanceerd. Op support.itslearning.nl kunnen docenten en ICT-beheerders nu alle informatie vinden rondom het gebruik van de digitale leeromgeving, waaronder handleidingen, tips en trucs, releases en instructievideo’s.

De kanalen die tot nu toe ingezet werden om itslearning-gebruikers te ondersteunen (zoals de Online Help, its247 en de Kennisbank) zijn hiermee op één centrale plek gebundeld. Zo hoeven docenten, ICT’ers en ELO coördinatoren niet meer te zoeken naar de juiste informatie, maar hebben zij met slechts enkele muisklikken alle kennis binnen handbereik. De nieuwe website dient op deze manier als portaal waar iedereen snel de voor hem of haar actuele, relevante en inhoudelijke content kan vinden.

“We vinden het bij itslearning heel belangrijk dat gebruikers niet in het donker hoeven te tasten als ze net beginnen met itslearning. En ook meer gevorderde gebruikers willen we ondersteunen in hun ontwikkeling”, aldus Rutger Tuller, Manager Support en Local Product Manager bij itslearning. “Dat doen we onder andere door onze professionele adviseurs, trainers en telefonische helpdesk, maar ook online kijken we naar hoe we scholen het beste kunnen helpen. Met dit nieuwe portaal kunnen alle itslearning-gebruikers gemakkelijk vinden wat ze nodig hebben om goed aan de slag te gaan met de leeromgeving.”

We horen heel graag wat u van de nieuwe supportwebsite vindt! De komende periode worden de artikelen en pagina’s op de supportwebsite verder aangevuld, gecategoriseerd en geoptimaliseerd. Heeft u tips of suggesties voor verbetering? Laat het ons weten via support.nl@itslearning.com.

Bekijk de nieuwe supportwebsite

Whitepapers Brochure Contact