Wij gebruiken cookies om de ervaring bij itslearning.nl persoonlijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies

itslearning.nl is vernieuwd!

De afgelopen maanden hebben we bij itslearning hard gewerkt aan het ontwerpen en bouwen van een nieuw itslearning.nl. Deze informatieve productwebsite is overzichtelijker en duidelijker geworden, heeft een frisse uitstraling gekregen en is bovendien op allerlei devices goed te bekijken. Kijk snel verder!

Op itslearning.nl vindt u informatie over het digitale leerplatform van itslearning, welke voordelen onze gebruikers ervaren, hoe andere scholen het leerplatform inzetten, een aantal voorbeelden van onderwijsthema's waaraan u met itslearning kunt werken en hoe wij u ondersteunen en begeleiden bij het bereiken van uw onderwijsambities. 

Een greep uit de interessante nieuwe items:

Voor u: gratis whitepaper

Om dit te vieren hebben we speciaal voor u een whitepaper ontwikkeld: 'De 12 voordelen van een leerplatform'. Hierin leest u hoe een leerplatform u kan helpen bij het plannen en organiseren van uw onderwijs.

Download de gratis whitepaper

Veel leesplezier!

N.B: Aan (het inloggen op) het digitale leerplatform van itslearning is niets gewijzigd.
Dit kan via de button 'Login' bovenin uw scherm, door op itslearning.com uw school te selecteren, of door de URL van uw itslearning-site direct in de browser in te typen. Bijvoorbeeld https://dollardcollege.itslearning.com of https://stadenesch.itslearning.com. Tip: als u de link naar de itslearning-site van uw school opslaat in uw bladwijzers of favorieten, hoeft u de URL niet te onthouden en kunt u nog makkelijker en sneller inloggen.

Whitepapers Brochure Contact