Wij gebruiken cookies om de ervaring bij itslearning.nl persoonlijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies

NOT2015: Win een iPad Air bij itslearning!

Zoekt u als onderwijsprofessional van de 21e eeuw ook altijd naar de beste tools voor gepersonaliseerd leren? Bezoek de stand van itslearning tijdens de grootste onderwijsbeurs van Nederland, doe mee aan de prijsvraag en win een gloednieuwe iPad Air!

Altijd en overal leren, op elk device

itslearning ondersteunt leren en lesgeven altijd, overal en op elk device. Meer dan 4.000.000 schoolleiders, docenten, leerlingen en ouders wereldwijd gebruiken al itslearning - en dit aantal groeit jaarlijks met 50%. Naast onze alom geprezen onderwijskundige begeleiding biedt de leeromgeving van itslearning vele hulpmiddelen die écht gericht zijn op didactiek en het primaire onderwijsproces. Tijdens de NOT2015 (27 t/m 31 januari) kunt u dit zelf ontdekken - we hebben devices van uiteenlopende soorten en merken voor u klaarstaan, waarop u met eigen ogen kunt zien hoe onze next generation ELO u helpt bij lesgeven en leren.

Waar kan ik itslearning vinden?

De stand van itslearning is te vinden in Hal 11, stand A010 (bij Kennisnet en Legamaster). U herkent ons aan onze favoriete kleur - oranje!

Bezoek ook de presentatie over gepersonaliseerd leren

Differentiëren met digitaal lesmateriaal; Klinkt goed maar waar begin ik?!
Tijdens deze presentatie geven wij u tips om gemakkelijk de eerste stappen te zetten naar gepersonaliseerd onderwijs. U leert bijvoorbeeld hoe u met digitale leermiddelen kunt differentiëren in het tempo, de leerstof, het werkniveau en de werkvorm om zodoende onderwijs op maat aan te bieden. De tips worden geïllustreerd met praktijkvoorbeelden in de digitale leeromgeving van itslearning waar docenten met behulp van de splinternieuwe recommendation engine gemakkelijk digitaal lesmateriaal, huiswerk en toetsen kunnen aanbieden die passen bij de verschillende niveaus binnen één klas.

Dinsdag 27 januari - 12:30 - 13:15 uur en 15:30 - 16:15 uur
Donderdag 29 januari - 15:30 - 16:15 uur
Vrijdag 30 januari - 14:30 - 15:15 uur
Zaterdag 31 januari - 11:30 - 12:15 uur
Alle presentaties vinden plaats in Theater Paars

Nu gratis inschrijven voor de NOT2015

Schrijf u nu gratis in voor de NOT2015 en bezoek itslearning!

Whitepapers Brochure Contact