Wij gebruiken cookies om de ervaring bij itslearning.nl persoonlijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies

Thema's en ambities in het onderwijs

Onderwijs op maat, leermiddelenbeleid, ouderbetrokkenheid, planning en organisatie en blended learning zijn belangrijke speerpunten op veel scholen. Maak ambities waar met itslearning!


Houd me op de hoogte

Onderwijs op maat

Omgaan met verschillen en differentiatie staan bij veel scholen hoog op de agenda. Stem lessen en leermaterialen af op de individuele behoeften van leerlingen.

Lees meer

 • Leermiddelenbeleid en Digitaal Lesmateriaal

  Docenten gebruiken steeds vaker digitale leermiddelen in hun lessen. Maar als u niet gebonden wil zijn aan één bepaalde methode, hoe houdt u dan grip op alle verschillende bronnen? Met itslearning hebt u de vrijheid om de beste combinatie te maken van lesmaterialen en leeractiviteiten.

  Lees meer

 • Planning en organisatie van het onderwijs

  Voordat er daadwerkelijk onderwijs gegeven kan worden, gaat er veel tijd en moeite zitten in planning en organisatie. Modern online onderwijs brengt nieuwe vraagstukken met zich mee. Leg de basis voor goed onderwijs met een gestructureerde aanpak van primaire onderwijsprocessen.

  Lees meer

Blended Learning

Blended learning is hot in Nederland. Veel scholen zetten ICT middelen zoals een ELO in om hun onderwijs te verrijken met blended learning. Haal ook meer uit de tijd die u heeft in de klas met behulp van blended learning!

Lees meer

 • Ouderbetrokkenheid

  De driehoek school, leerling en ouders vormt een belangrijke basis voor het onderwijs in Nederland. Maar het betrekken van ouders bij het onderwijs gaat verder dan alleen informatie verstrekken. Werk samen met ouders aan meer betrokkenheid en participatie op school.

  Lees meer


Whitepapers Brochure Contact