Wij gebruiken cookies om de ervaring bij itslearning.nl persoonlijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies

Resultaten onderzoek ELO's in het VO

Hoe staat het ervoor met de ICT-voorzieningen op scholen in Nederland?

Hoeveel scholen hebben een goed WiFi-netwerk? Zijn open digitale leermaterialen in opkomst? Hoeveel wordt er al gebruik gemaakt van digitaal toetsen? Wat zijn belangrijke punten bij de aanschaf van een ELO? Waar zijn scholen tevreden over en waar is ruimte voor verbetering?

Deze en andere vragen rondom ICT in het onderwijs worden beantwoord in het onderzoeksrapport 'ELO's in het VO'. Omdat we weten dat u als onderwijsprofessional weinig tijd heeft, hebben we de belangrijkste resultaten helder en beknopt weergegeven in dit rapport.

Nederlands onderzoek door OIG

Omdat we bij itslearning onze dienstverlening continu willen verbeteren, hebben we onderzoek laten doen naar het gebruik van elektronische leeromgevingen (ELO’s) binnen het voortgezet onderwijs in Nederland. Om de onafhankelijkheid en kwaliteit daarbij te waarborgen heeft de Onderwijs Innovatie Groep het onderzoek professioneel en objectief uitgevoerd.

Ontdek de resultaten

Vul het formulier in en ontvang het heldere en beknopte rapport per e-mail.

Vraag het onderzoeksrapport aan

Whitepapers Brochure Contact