Wij gebruiken cookies om de ervaring bij itslearning.nl persoonlijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies

Gemaakt door docenten voor docenten

itslearning is begonnen als een informaticaproject aan de universiteit van Bergen, Noorwegen, in 1998. Een groep studenten kon niet begrijpen waarom digitale tools en internet maar nauwelijks gebruikt werden bij het lesgeven. Daarom ontwikkelden ze voor hun afstudeerproject een computerprogramma dat zou helpen om docenten en studenten met elkaar in verbinding te laten komen.

Het doel was om een online plek te creëren waar docenten bronnen en bestanden konden delen, en waar studenten opdrachten konden maken en inleveren. Het resultaat was de eerste versie van het itslearning leerplatform.

De groep slaagde voor hun opdracht, maar nog veel belangrijker: het systeem was direct een groot succes. De universiteit van Bergen vond het zo goed dat ze de eerste klant werden van itslearning!

Ons doel

Ons doel is om het beste leerplatform - met gerelateerde ondersteuning - ter wereld aan te bieden, en om het meest innovatieve bedrijf te zijn in de onderwijssector.

Ontworpen voor docenten

We zijn er trots op dat we de behoeften van het onderwijs begrijpen. Meer dan 20% van onze medewerkers heeft gewerkt in het onderwijs en ons online leerplatform is specifiek ontwikkeld voor de onderwijsmarkt.

itslearning helpt onderwijsinstellingen om een innovatieve digitale leeromgeving te creëren, om de kosten voor ICT terug te dringen en zo schoolresultaten te verbeteren en ambities te bereiken.

Feiten en cijfers

  • Meer dan 4 miljoen actieve gebruikers wereldwijd
  • Ruim 600.000 actieve gebruikers in Nederland
  • Gemiddeld een jaarlijkse stijging van 50% in actieve gebruikers
  • itslearning BV is een volledige dochtermaatschappij van itslearning AS in Bergen, Noorwegen
  • 11 kantoren wereldwijd en groeiende
  • 200+ medewerkers, waarvan 30 in Nederland

Meer dan 15 jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs, hoger onderwijs en bedrijfsopleidingen in Europa en Noord-Amerika, richten we ons erop docenten te ondersteunen bij het bieden van een gepersonaliseerde leerervaring aan al hun leerlingen.

Het hoofdkantoor van itslearning is gevestigd in Bergen, Noorwegen, en er zijn kantoren in Atlanta, Boston, Enschede, Londen, Birmingham, Berlijn, Parijs, Mulhouse, Helsinki en Kopenhagen.

Whitepapers Brochure Contact