Wij gebruiken cookies om de ervaring bij itslearning.nl persoonlijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies
Contact

“Docenten kunnen overzichtelijk zien wie zijn opdracht al heeft ingeleverd en ze kunnen alles op één plek verzamelen en bewaren in plaats van alles los in de mailbox.”

Dicky van Berkel
Onderwijskundige en Docent Wiskunde
LOC@ Zwijndrecht

Leg een goede basis met een gestructureerde aanpak van primaire onderwijsprocessen.

Eén platform voor alles rondom leren

Curriculum, roosters, lesplanning en dagelijkse agenda: er is veel organisatie voor nodig voor er daadwerkelijk begonnen kan worden met lesgeven.

Met de omslag van lesgeven ‘op papier’ naar digitaal onderwijs ontstaat vaak een wildgroei aan software, platformen en communicatiekanalen. Dit kost docenten veel tijd om te schakelen en het is erg verwarrend voor leerlingen waar ze bepaalde informatie kunnen vinden.

Met de digitale leeromgeving van itslearning biedt u ze één centrale plek – met slechts één login – waar alles rondom leren te vinden is: roosters, studiewijzer, huiswerk, lesmateriaal, opdrachten, toetsen en meer.

Hoe creëert u meer tijd voor lesgeven?

Docenten spenderen een groot deel van hun dag aan het plannen van lessen, kopiëren en uitdelen van lesmateriaal, bijhouden van presentie, nakijken van toetsen en het uitvoeren van heel veel administratieve taken.

In itslearning zijn veel van deze taken geautomatiseerd, en door de koppelingen met bijvoorbeeld het roosterpakket en het administratiesysteem van uw school is de docent minder tijd kwijt aan het invoeren van deze gegevens.

In onze digitale leeromgeving kunt u vakken en toetsen makkelijk hergebruiken en ziet u overzichtelijke dashboards met openstaande taken, deadlines en laatste wijzigingen. Zo kunnen docenten efficiënter werken en zich richten op het onderwijs.

Houd me op de hoogte

Ontvang interessante artikelen, video's en whitepapers over planning en organisatie in het onderwijs met behulp van een online leeromgeving.

Aanmelden

Neem contact op

Ontdek wat de digitale leeromgeving van itslearning kan betekenen voor de planning en organisatie van uw onderwijs.

Contact

Whitepaper

Download de gratis whitepaper De 12 voordelen van een leerplatform met tips voor planning en organisatie in digitaal onderwijs.

Download

Whitepapers Brochure Contact