itslearning Nederland

nav-wrap-img
 • Login

  Bent u al gebruiker? Meld u hier aan

 • Online Demo

  Maak nu een afspraak

 • Contact

  Neem vandaag contact met ons op

 • Brochure

  Vraag nu de itslearning brochure aan

 • Volg ons...

Blijf op de hoogte

Lees de laatste tips, trucs en verhalen van gebruikers met de itslearning nieuwsbrief

NL-Banner_page-Campaign-PO

itslearning voor het basisonderwijs

In slechts 1 minuut en 15 seconden krijgt u een duidelijk beeld van wat itslearning voor het basisonderwijs kan betekenen.


Stimuleer professionalisering

In itslearning wordt al uw digitale lesmateriaal op één centrale plaats verzameld, van waaruit u het eenvoudig kunt hergebruiken en delen met uw collega’s. Ook kunt u een eigen digitale academie opzetten waarin uw personeel elkaar kan helpen en professionaliseren. Door de samenwerking worden collega’s gestimuleerd het beste uit elkaar te halen. Maakt u op uw school gebruik van een begeleidingsdienst? Dan kunnen zij ook een vak in itslearning aanmaken en daarin hun materialen aanbieden aan uw personeel.


Meerwaarde voor het PO

  • Helpt leerlingen het beste uit zichzelf halen
  • Meer tijd om te besteden aan uw leerlingen
  • Verbetert het rendement van uw investeringen
  • Versterkt uw schoolreputatie

  Lees meer


  Vergroot de betrokkenheid van ouders

  Het Ouderdashboard in itslearning maakt het mogelijk dat ouders beter inzicht hebben in wat er op school gebeurt. Het laat niet alleen cijfers zien, maar ook wat hun kind moet leren en waarom. Hierdoor kunnen zij makkelijker oefenen met hun kind. Ouders krijgen op deze manier meer inzicht in het leerproces en raken meer betrokken bij het onderwijs. Het leerrendement wordt hierdoor verhoogd en ouders worden partners van het onderwijs.

  Lees meer


  Één centraal communicatie-instrument

  itslearning vormt het centrale punt binnen uw organisatie waar informatie, betrokkenen en leeractiviteiten samenkomen. In het leerplatform kunnen bijvoorbeeld online opdrachten worden aangeboden, digitale toetsen worden afgenomen en ePortfolio’s worden samengesteld. Daarnaast vormt itslearning een praktisch instrument om vaker en eenvoudiger met ouders te communiceren. Doordat alle communicatie binnen één omgeving plaatsvindt, wordt het organiseren van lesgeven en leren vergemakkelijkt.


  twitter