Wij gebruiken cookies om de ervaring bij itslearning.nl persoonlijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies

Regio events Gepersonaliseerd Leren voor schoolleiders VO

Steeds meer onderwijsinstellingen in het VO moderniseren hun onderwijs door gepersonaliseerd leren in te zetten. Maar hoe kiest u als schoolleider nu de juiste weg en aanpak zonder uw onderwijsvisie uit het oog te verliezen? Graag helpen wij u de goede richting op.

De regio evenementen geven u een duidelijk beeld van de stand van zaken omtrent Gepersonaliseerd Leren in het onderwijs. Naast een schoolvoorbeeld waarin u ideeën kunt opdoen voor uw eigen aanpak, zullen Richard de Jong of Bart van Luik (onderwijskundigen met 20 jaar ervaring in het onderwijs) meer vertellen over visie op gedifferentieerd en gepersonaliseerd leren. Tevens zullen Barry ter Braak of Albert Koopstra, Adviseurs Onderwijs & ICT, een discussie leiden met alle aanwezigen over de randvoorwaarden van gepersonaliseerd leren. We sluiten de middag af met een gezellige netwerkborrel waar u met ons en andere schoolleiders van gedachten kunt wisselen. Dit mag u niet missen!

Voor wie: schoolleiders uit het VO - ook als uw school geen itslearning gebruikt bent u van harte uitgenodigd!
Deelname is gratis.

Woensdag 2 december 2015
14:30 - 18.00 uur
Citadel College in Lent

Aanmelden

Woensdag 9 december 2015
14:30 - 18.00 uur
Groene Hart Rijnwoude in Hazerswoude

Aanmelden

 

 

Whitepapers Brochure Contact