Wij gebruiken cookies om de ervaring bij itslearning.nl persoonlijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies

Praktische voorbeelden van itslearning in het onderwijs

U bent slechts één klik verwijderd van een persoonlijke demo van onze next generation ELO.


Online Demo

"Samenwerken in projecten is voor onze leerlingen erg belangrijk. itslearning faciliteert ons onderwijs op de juiste manier en maakt het werken in projecten voor leerlingen gemakkelijker, prettiger en flexibeler."

Wendy Ficker
ICT coach
CSV Veenendaal

Scholen aan het woord

Waarom kiezen scholen voor onze online leeromgeving, en wat zijn hun ervaringen en bereikte resultaten? Niemand kan natuurlijk beter vertellen over onderwijs en ICT dan schoolleiders en docenten zelf. Bekijk hier video’s en verhalen van enthousiaste itslearning-gebruikers die werken aan hun onderwijsambities.

 • Citadel College

  Op het Citadel College in Lent is het geven van onderwijs op maat een heel belangrijk thema. Zij gebruiken de digitale leeromgeving van itslearning onder andere voor planning, leerdoelen, communicatie, differentiatie en maatwerk.

  Dollard College

  Op het Dollard College locatie De Flint in Winschoten wordt praktijkonderwijs gegeven en maken de docenten en leerlingen veel gebruik van itslearning. Bijvoorbeeld voor extra uitleg, video's van de behandelde lesstof en digitale toetsen.

  Griftland College

  Het Griftland College in Soest biedt onderwijs op vwo, havo en mavo niveau. De school heeft een tijdje terug de overstap gemaakt naar itslearning. Het leerplatform wordt actief gebruikt door Koos van 't Hul, Docent Engels en ICT-coördinator.
   

  “Ik ben redelijk verslaafd aan ons nieuwe leerplatform en ik gebruik het in al mijn lessen. Ik kan informatie en feedback direct beschikbaar maken voor leerlingen, dit zorgt voor een actief lesprogramma.”

 • CSV Veenendaal

  De Christelijke Scholengemeenschap Veenendaal is een innovatieve en betrokken leergemeenschap voor vmbo en praktijkonderwijs. CSV maakt al jaren gebruik van itslearning en de leerlingen en docenten kunnen niet meer zonder!

  Merewade College

  Op het Merewade College in Gorinchem is itslearning dé centrale plek voor docenten om digitaal lesmateriaal aan te bieden aan hun leerlingen. Docenten krijgen de vrijheid om zelf lesmateriaal te arrangeren met behulp van VO-content.

  ROC Da Vinci College

  Op het ROC Da Vinci College in Dordrecht spelen Taal en Rekenen een belangrijke rol. Daarbij wordt de digitale leeromgeving van itslearning gebruikt om studenten los van tijd en locatie lesmateriaal aan te bieden op hun eigen niveau.
   

  Docent Nederlands Robert de Klerk zegt: “Studenten kunnen oefentoetsen, instellingsexamens en voorbeelden van schrijfopdrachten vinden in itslearning die aansluiten bij hun eigen niveau van Taal en Rekenen. Ze stellen deze en andere ondersteunende materialen erg op prijs."

 • Whitepapers over onderwijsthema's

  Wilt u meer lezen over belangrijke thema's in het onderwijs en hoe u deze in de praktijk kunt vormgeven met een digitale leeromgeving?

  Bekijk de whitepapers

 • Stel uw vraag

  Heeft u een vraag voor één van deze scholen over onderwijs, ict, of itslearning? Wij brengen u graag in contact met hen.

  Neem contact op

“Als je tijdens de les naar itslearning gaat en samen kijkt naar voorbeelden van wat leerlingen hebben ingeleverd, dan begint het te leven en is het leereffect enorm.”

Harry van Roekel
Beleidsmedewerker en Docent Nederlands
Hendrik Pierson College

Whitepapers Brochure Contact