Wij gebruiken cookies om de ervaring bij itslearning.nl persoonlijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies
Contact

“itslearning is voor mij een compleet pakket voor het onderwijs. Bij mij draait het om hoe ik de les aantrekkelijk maak en itslearning ondersteunt mij hierbij op alle vlakken.”

Joop Hop
Docent Nederlands en coördinator itslearning, Helinium

Top 10 van itslearning

1. De beste functionaliteit

U kunt lessen plannen, materiaal vinden en huiswerk opgeven. itslearning gaat verder waar andere ELO’s stoppen: monitor elke leerling individueel en bied extra lesmateriaal op maat aan.

2. Snelle doorontwikkeling

Groot internationaal ontwikkelteam, Nederlandse productmanagers, 4 gegarandeerde updates per jaar, minimaal 25% van de omzet wordt geïnvesteerd in doorontwikkeling.

3. Gebruikers helpen elkaar

Onze ruim 4 miljoen gebruikers wereldwijd leggen contact met elkaar, delen kennis en educatieve content, werken samen aan projecten en helpen mee de leeromgeving te verbeteren.

4. Altijd en overal leren

Probleemloos beschikbaar op alle mobiele devices en in alle webbrowsers. itslearning is software die klaar is voor de toekomst. Het is volledig online en installatie is dus niet nodig.

5. 24/7 beschikbaar

Met een bewezen uptime van 99,94% is itslearning het leerplatform dat echt altijd beschikbaar is. Ook tijdens updates kunt u met een gerust hart doorwerken op ons leerplatform.

6. Persoonlijke service

Kies uit een breed aanbod aan advies en training op strategisch, onderwijskundig en technisch vlak. Onze zeer deskundige helpdesk heeft een tevredenheidspercentage van 96,5%!

7. Voor alle betrokkenen

Hoe u ook bij het onderwijs betrokken bent - als docent, leerling, mentor, decaan, schoolleider, ouder/verzorger of extern begeleider - u hebt altijd toegang tot actuele en complete informatie.

8. Veilige koppelingen

Het itslearning leerplatform koppelt probleemloos met andere ICT-systemen binnen onderwijsland. Dit doen we altijd met aandacht voor uw privacy en beveiliging van uw gegevens.

9. Ondersteunt uw ambities

Werken aan kleine speerpunten voor vandaag of grote ambities voor de lange termijn; de uitstekende online leeromgeving van itslearning helpt scholen hun onderwijsambities te bereiken.

10. Intuïtief en gebruiksvriendelijk

Onze digitale leeromgeving is zeer geschikt voor zowel beginnende als ervaren gebruikers, de meeste beheerders, docenten en leerlingen hebben nauwelijks training nodig om te starten.

Whitepapers Brochure Contact