Wij gebruiken cookies om de ervaring bij itslearning.nl persoonlijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies

Stercollecties in itslearning: Gewin, Gemak, Genot

Gewin, Gemak, Genot. Drie termen die voor elke ICT-toepassing in het onderwijs zouden moeten gelden. Gewin omdat ICT een duidelijke meerwaarde moet hebben, Gemak omdat het niet moeilijk moet zijn en Genot omdat het werken met ICT leuk is en plezier brengt.

Met de integratie van Stercollecties in itslearning denken wij een echte ‘3-G oplossing’ te bieden. Geïntegreerde Stercollecties in itslearning biedt leraren de mogelijkheid om digitale leerlijnen van actueel, multimediaal en leerlinggericht materiaal direct te gebruiken bij hun vak.

Leerlingen zien het materiaal in hun vertrouwde leeromgeving. Opdrachten en toetsen verschijnen geaggregeerd met andere vakken in het rooster en behaalde cijfers en herinneringen verschijnen binnen de standaard onderdelen.

Leraren kunnen desgewenst nu hun aandacht richten op het arrangeren en combineren van de Stercollecties met eigen materiaal of dat van uitgeverijen. Zelfs leerdoelen kunnen aan de content gekoppeld worden om zo de leerlingen te volgen.

  

itslearning heeft samen met de Stichting VO-Content de integratie van Stercollecties mogelijk gemaakt. Deze integratie biedt een oplossing voor de barrières van importeren, inloggen, koppelen, kopiëren, creëren van toetsen en opdrachten. De integratie wordt op dit moment getest in een pilot. Bij positieve resultaten kunnen leraren dus met minimale moeite Stercollecties binnen itslearning kunnen gebruiken!

Wilt u meer weten over de integratie van Stercollecties in itslearning en wat dat kan betekenen voor uw onderwijs? In april en mei worden er diverse bijeenkomsten gepland waarin we deze Gewin-Gemak-Genot toepassing graag aan u laten zien.

Liever niet wachten? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek.

Whitepapers Brochure Contact