Wij gebruiken cookies om de ervaring bij itslearning.nl persoonlijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies

Algemene- en annuleringsvoorwaarden, itslearning Onderwijsdag 2016

De itslearning Onderwijsdag 2016 (hierna te noemen ‘Onderwijsdag’) wordt georganiseerd door itslearning Nederland B.V.
 

Artikel 1 Aanmelding

1.1 De aanmelding voor de Onderwijsdag vindt plaats door middel van een door de deelnemer volledig ingevuld aanmeldformulier. Per aanmelding kan slechts één deelnemer zich inschrijven.
1.2 De aanmelding is persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan een ander.
 

Artikel 2 Betaling

2.1 Deelnemers aan de Onderwijsdag ontvangen een factuur, welke verstuurd wordt na 10 september 2016. De factuur dient uiterlijk binnen 14 dagen na factuurdatum te worden voldaan.
2.2 De factuur wordt naar het bij itslearning Nederland B.V. bekende adres van de school verstuurd, tenzij anders aangegeven in het aanmeldformulier.
2.3 De vermelde prijzen zijn exclusief BTW.
 

Artikel 3 Annulering

3.1 De deelnemer heeft de mogelijkheid om tot 21 september 2016 kosteloos te annuleren. Bij annulering op of na 21 september 2016 is de deelnemer verplicht de volledige kosten voor deelname te betalen.
3.2 In het geval dat de deelnemer na aanvang van de Onderwijsdag de deelname tussentijds beëindigt of anderszins niet aan de Onderwijsdag deelneemt, heeft de deelnemer geen recht op restitutie van de kosten voor deelname.
 

Artikel 4 Aansprakelijkheid

4.1 itslearning Nederland B.V. en de locatie Aviodrome zijn in geen geval aansprakelijk voor schade aan of verlies van eigendommen van deelnemers of anderen.
4.2 Het programma voor de Onderwijsdag is onder voorbehoud. itslearning Nederland B.V. heeft te allen tijde het recht om de programmering aan te passen.
4.3 De deelnemer kan geen rechten ontlenen aan de inschrijving voor de sessies.
 

Artikel 5 Bewijs van deelname

5.1 De deelnemer aan de Onderwijsdag ontvangt aan het einde van de dag een Bewijs van deelname. Het Bewijs van deelname is alleen door de deelnemer persoonlijk op te halen aan het einde van die dag en wordt niet later nagestuurd.
 

Artikel 6 Algemene voorwaarden

6.1 In het geval dat deze Algemene- en annuleringsvoorwaarden niet voldoen gelden de Algemene Voorwaarden van itslearning Nederland B.V. als bepalend.

 

Aanmelden

Mis de itslearning Onderwijsdag niet en leer praktische tips en trucs, welke u zelf direct kunt toepassen in uw eigen onderwijspraktijk. Meld u nu aan via onderstaande button!Aanmelden

Whitepapers Brochure Contact